Om oss


 

 

mimijumi Skandinavia er basert i Oslo og er eneimportør og distributør for mimijumi i Skandinavia. mimijumi UK, med base i Wolverhampton er hoved distributør for Europa, som igjen er en underdistributør og deleier av mimijumi i USA, som startet opp med mimijumi tåteflasken. mimijumi er et design drevet selskap som spesialiserer seg på enkle, trygge og naturlige produkter for den moderne familien. Gjennom design og produksjon av nødvendige barneartikler, er mimijumi produktene laget for å gi den mest naturlige opplevelse for både barn og foreldre.

Designen på mimijumi tåteflasker er basert på den psykolokiske dynamikken ved at tåteflasker og matningsprodukter kun benyttes i en overgangsfase. Fordelene med amming er velkjent, men amming er ikke alltid så praktisk i dagens samfunn. Med inspill fra designere, mødre, sykepleiere, psykiatere og andre eksperter på barnemating, ble mimijumi´s første produkt, Veldig Sulten, laget som et moderne og stilig supplement til tradisjonell amming.

Her kan du finne ut hvem vi er, hva som får oss ut av sengen om morgenen, hvordan vi lager våre produkter og hva det er som gjør oss begeistret.....

 

Om Oss Presse Tilbakemelding Personvern Vilkår Distributør Hjelp Kontakt
Copyright © mimijumi NO. Alle rettigheter reservert.